Shfaqja “Gjymtimi” n? regji t? Q?ndrim Rijanit e realizuar n? Teatrin Shqiptar t? Shkupit, me fillim prej ora 19:00, do t? shfaqet sot, 4 tetor, n? kuad?r t? Festivalit Nd?rkomb?tar “Martin McDonagh” – Rusi, transmeton Portalb.mk.

Autor i “Gjymtimit” ?sht? Martin McDonagh, dhe n? t? luajn? aktor?t: Adem Karaga, Xhevdet Jashari, Amernis Nokshiqi dhe Luran Ahmeti.

Skenografia e shfaqjes ?sht? realizuar nga Petrit Bakalli, kostumografia nga Edlira Qyshka, kompozimi nga Nexhat Mujovi – Virusi e kurse skulpturat jan? vep?r e Dashmir Arifit

Premiera e komedis? s? zez? “Gjymtimi”, u shfaq n? festivalin Vera e Ohrit n? vitin 2014 dhe pos n? sken?n am? u mir?prit n? disa festivale n? vend dhe jasht? tij.

“Gjymtimi” ?sht? vler?suar me ?mimet “Shfaqja m? e mir?”, n? Festivalin e Komedis? “Koko Fest” n? Kor?? – Shqip?ri dhe ?mimin “Grand Prix” n? Festivalin Nd?rkomb?tar t? Teatrove n? Tetov?.

Nd?rkaq regjisori i komedis? “Gjymtimi”, Q?ndrim Rijani n? festivalin “Koko Fest” u shpall “Artisti i ri m? i mir?”, kurse aktor?t Luran Ahmeti n? Festivalin e Komedis? “Koko Fest” – Shqip?ri dhe Adem Karaga n? Festivalin Teatror “Vojdan ?ernodrinski” – Maqedoni u vler?suan si “Aktor?t m? t? mir?”.

Портал "Portalb"